Zondagmiddag 17 november geven wij een najaarsconcert samen met mr and mrs hospes. Ook doet de jesband mee en leden van ons vorig volwassenproject. U bent van harte welkom!

Het concert vindt vanaf 15:30 plaats in het Swettehûs in Scharnegoutum. De entree is €7,50 en €5,00 voor donateurs. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis.

Muziekvereniging Excelsior Scharnegoutum, onder leiding van Meine Verbeek, geeft op 3 februari om 15.30 uur in It Swettehûs in Scharnegoutum een zondagmiddagconcert. Jeugdkorps de Jesband onder leiding van Fokje de Jong en de deelnemers van het muziekproject Muziek voor volwassenen onder leiding van Guus Pieksma geven een afwisselend concert in dorpshuis It Swettehûs in Scharnegoutum.

Op zondag 11 november om 15.30 uur wordt door Excelsior Scharnegoutum en de Jesband, m.m.v. Vocal Roses in It Swettehûs in Scharnegoutum het najaarsconcert gegeven.

De 95-jarige muziekvereniging Excelsior uit Scharnegoutum onder leiding van Meine Verbeek laat enthousiast van zich horen. Afwisselende muziekstijlen zullen klinken, variërend van swing tot licht-klassiek en filmmuziek. Jeugdkorps de Jesband onder leiding van Fokje de Jong is trots op het laten horen van een eigen repertoire waarbij het plezier in het maken van muziek voorop staat!

Vocal Roses is een muzikaal trio uit Oudemirdum bestaande uit  Irma Bokma, Johanna van der Veen en Sita Bokma. Zij komen met een repertoire van popnummers van vroeger en nu, “verpakt in een eigen jasje”. Zij begeleiden zichzelf met basgitaar, toetsen en percussie.

Entree: €7,50, donateurs €5,-, kinderen tot 12 jaar gratis.

Op zaterdag 15 december geeft Excelsior een kerstconcert met medewerking van Gerrit Breteler. De aanvang is 19.30 uur in de Martenskerk in Scharnegoutum.
Gerrit Breteler is een veelgevraagd zanger en verteller in theaters, kerken en bij bijzondere gelegenheden. Hij uit zich naast muziek en zang ook graag in schilderen, gedichten en het schrijven van toneelstukken.
Hij treedt al lang op als vertolker van vooral Ierse volksmuziek. Friese teksten genieten thans zijn voorkeur. Zijn cd ‘Lit ús dêrom drinke’ is een groot succes gebleken.
Gerrit wordt begeleid door pianist Peter van der Zwaag.
Excelsior zal sfeervolle Kerstmuziek laten horen. Het zullen bekende en minder bekende melodieën en bewerkingen zijn. Het geheel aan muzikale klanken van korps en jeugdkorps, afgewisseld met de prachtige gedragen muziek van Gerrit Breteler en zijn pianist zullen u alvast geheel in Kerststemming brengen!
Entree: €10,-. Donateurs, €7,50. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Een fantastisch en bijzonder initiatief van muziekvereniging Excelsior Scharnegoutum:

In 10 lessen een muziekinstrument leren bespelen!

Fanfare Excelsior Scharnegoutum gelooft in de kracht van met elkaar muziek maken. Daarom gaan we dit najaar van start met:

Muziek voor Volwassenen….op zoek naar jou talent!

Want….., iedereen heeft wel iets met muziek.

 

 

Misschien is één van onderstaande situaties op jou van toepassing:

  1. Ik heb ooit muziekles gehad en een instrument bespeeld
  2. Ik heb nooit muziekles gehad, maar wel een instrument bespeeld
  3. Geen van beide, maar het lijkt mij enorm leuk
  4. Ik wil ontdekken wat ik met muziek heb

Herken jij je in één van de genoemde situaties? Wij zijn op zoek naar jou talent!