Zaterdag 23 juni 20:30uur
organiseert Excelsior weer een
Zwette Night Music
Deze keer met medewerking van de coverband Smûk.

Net als voorgaande edities belooft het weer een afwisselende avond te worden met onder andere recente hits en rockmedleys. Uiteraard brengen we ook gezamelijk een aantal nummers ten gehore.

Smûk is een jonge coverband die dit jaar finalist was in de Clash of the Coverband ins Paradiso. Binnen het repertoire worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd; denk daarbij aan Bon Jovi, Elvis Presley, Toto en Queen. Met de ervaring van Jarin op gitaar, Simon op bas, Sjoerd op toetsen, Ruerd op drums en Dian als zangeres, blaast de band met hun knallende hits het publiek elke keer omver. Ook voor hits van eigen bodem kan je SMÛK bezoeken. De Dijk, Anouk, Waylon en Marco Borsato zijn graag geziene/gehoorde artiesten bij alle leden van de band. Daarnaast worden de nieuwe hits van de laatste jaren ook meegenomen in het repertoire, waardoor jong en oud uit hun dak kan gaan.

Zorg dat u zaterdag 23 juni vanaf 20:30 op het plein voor het Swettehûs bent dan kunt u dit muzikale festijn meebeleven!