Elke week speelt een groep enthousiaste muzikanten samen in de Jesband. Samen maken ze er met dirigent Fokje de Jong elke keer weer een feestje van. Lijkt het jou ook leuk om in de Jesband te spelen? Kom dan een keer langs op woensdagavond om 18:30 in het Swettehûs.

Afgelopen zaterdag heeft de Jesband voor Sinterklaas mogen optreden.

Lees meer...

Op 20 juni heeft de Jesband mee gedaan aan het Jeugdorkesten Festival in Leeuwarden.

JURYVERSLAG

Lees meer...

Hier is een verslagje door Allard Verheus over de studiedag voor jeugdorkesten in Nijland op 27 december 2014.

Lees meer...

De jesband heeft tijdens het Sinterklaasfeest opgetreden voor Sint en Piet en natuurlijk voor de aanwezige kinderen. De vier pieten hadden veel lol met de kinderen, ze hebben een aantal keren laten zien dat ze goed kunnen dansen en swingen.

Lees meer...

Ik ben Fernando Droogh en mocht voor het eerst optreden bij de Zwette Night Music en vond het aan het begin wel spannend want ik ben niet gewend om op een podium te spelen voor zoveel mensen.

Lees meer...

Tijdens het Galafeest van Poiesz supermarkten werden de sponsorbedragen van de top 10 bekend gemaakt. Onze vereniging hoorde niet bij de eerste 10 maar wij kregen een mooie cheque mee naar Skearnegoutum.

Lees meer...

Gisteren hadden de blazers die proeflessen volgen alweer hun tweede les van meester Roelof Bakker.Natuurlijk is het eerst een beetje moeilijk: hoe houd je het instrument vast, hoe leg ik hem even neer en vooral hoe blaas je door zo'n mondstuk.

Lees meer...

Wat hebben we toch muzikaal talent in Scharnegoutum en omgeving. Maar liefst 38AMV'ers lieten afgelopen woensdag horen wat ze op muzikaal vlak kunnen. Zingen, een keyboard bespelen en dan ook nog kunnen dansen.

Lees meer...

Op 5 maart gaat de jesband samen met het A-korps van Excelsior het muzikale verhaal omtrent Wieger voor AMV'ers uitvoeren.

Lees meer...

Op zaterdag 15 februari mochten wij in het kraampje van Poiesz staan om te proberen zoveel mogelijk sponsorpunten op te halen. Het zat ons mee, er waren veel klanten zodat we onze muziekvereniging ook nog konden promoten.

Lees meer...

Steun onze muziekvereniging d.m.v. de jeugdsponsorpas te scannen bij de kassa van Poiesz supermarkten. Deze pas kan bij alle filialen van Poiesz gescand worden!
De sponsormunten zijn voor ons en de klant heeft korting.

Lees meer...

Op 25 januari gingen Guus en zijn jesbandleden naar Oppenhuizen om daar eens te laten horen wat ze allemaal ingestudeerd hadden. Dit jaarlijks jeugdmuziekfestival is erg leuk omdat de kinderen de muziekstukken zelf mogen presenteren. De dirigent hoeft dus "alleen" maar te dirigeren.

Lees meer...

Op zaterdagavond 25 januari, vanaf 19.00 u zijn er vier jeugdorkesten actief tijdens het jeugdmuziekfestival in Oppenhuizen. Ook onze jesband zal daar een aantal stukken spelen.

Lees meer...

De studiedag voor de jeugd op 27 december werd weer druk bezocht. Maar liefst 98 jeugdleden deden mee aan deze leerzame en gezellige dag.

Lees meer...