Zondag 2 april 2017

15:30 uur

Dorpshuis Scharnegoutum

Zondag 2 april a.s. geven wij een concert met als thema ‘Back to my roots’. Als gastmuzikant zal Jan Tekstra uit Heech optreden. Tevens treed het koor Freezing op, met o.a. dorpsgenote Tania van Elven. Natuurlijk laat het jeugdkorps ‘Jesband.nl’ van zich horen.

Jan Tekstra is zanger, liedjesschrijver, producer en coach. Hij schreef onder meer hits voor Marco Borsato (Je hoeft niet naar huis vannacht, Vrij zijn, Het water) en Jayh Jawson (Mooie dag).

Naast liedjes schrijven voor artiesten, musicals, televisie en film, geeft Jan songwriting aan het Conservatorium In Holland (Haarlem) en verzorgt hij workshops songwriting in binnen en buitenland.

Daarnaast is hij veelvuldig actief als zanger/gitarist, zowel in de studio als live.

‘Freezing’ telt vier vrouwen en vier mannen met pure passie voor zingen, allen afkomstig uit de provincie Fryslan. In vijf jaar tijd hebben zij een uitgebreid repertoire opgebouwd van vooral popsongs.

Wees allemaal welkom op zondagmiddag 2 april om 15:30 uur in ‘It Swettehûs’ te Scharnegoutum. De entree is 5 euro voor donateurs en 7,50 voor niet donateurs (direct donateur worden kan, dan heeft u direct 2,50 korting!).