Zaterdag 21 Juni 2014

20:00 uur

It Swettehûs

De tijd kort al aardig in voor ons driejaarlijkse, nu

5de editie, Zwette Night Music

openlucht concert. Op zaterdag 21 juni is het zover. Op vrijdag wordt het grote, jullie bekende podium op het parkeerterrein van het Swettehûs opgebouwd en zaterdag zullen de leden van het korps de hele dag in de weer zijn om het podium gebruiksklaar te maken.

Zaterdagavond om half negen begint het concert waaraan ook onze jesband, de toekomst van Excelsior, deelneemt. Het korps speelt muziek die
jullie bekend in de oren zal klinken en we hebben een uitstekende band gecontracteerd, n.l. DOWNTOWNLIVE met zangeres Nynke. Deze band speelde ook op de laatste dorpsfeesten in de grote tent.

Excelsior gaat verscheidene nummers met de band ten gehore brengen. Dat betekent dat dirigent Tjeerd Barkmeijer heel wat arrangementen schrijft voor band en fanfare.

Ook Cilla Verbeek (piano) en Marjet van der Meeren (zang) maken hun opwachting en spelen met Excelsior. We hebben aan ons orkest voor deze gelegenheid ook een basgitarist toegevoegd in de persoon van Bob Pruiksma, bij velen wel bekend.

We zullen een gevarieerd programma brengen met o.a. Deep Purple, Les Miserables, Happy, Light Walk, Abba, Doe Maar, om maar een greep uit het programma te doen.

We hopen op een mooi zonnige zomeravond waarop jullie onder het genot van veel gezelligheid en koele dranken een geweldige avond zullen hebben. 

Op dit moment zijn we druk aan het repeteren op het uitgebreide repertoir, waarbij ook oud-leden zich hebben aangesloten. En natuurlijk zal er ook nog met de gasten worden gerepeteerd.

Graag zien we jullie allemaal op zaterdagavond, 21 juni bij het Swettehûs voor een super feest.

Eerder komen we nog eens bij u langs met een bliksemloterij, nl op 16 juni `s avonds. Als iedereen een kansje waagt, helpt U ons dit evenement te kunnen presenteren.